tiistai 12. lokakuuta 2010

Pussi nuudeleita

Day 37 – Oct 5

37.5/45 pistettä (83%) matikkapistarissa ja korjatussa ekassa kokeessa 81%. Ihan hyvin ottaen huomioon että puolet meni arvalla kummassakin. Jostain syystä Stuart on tänään todella mukava, ehkä se hiffasi että me ei olla yhtä nopeita oppimaan uusia asioita kuin mitä hän toivoisi.

Sitten hokasin että kello ei ole vielä juuri mitään, joten lähdin hortoilemaan kaupungille, etsimään jotain ruokapaikkaa, mutta sitten jostain syystä menin sisään Capitol Guitarsiin. Kyselin DI-boksia, mutta kun sieltä ei sellaista löytynyt, niin en sellaista myöskään sitten hommannut. Menin sitten syömään skyway-käytävällä sijaitsevaan aasialaiseen pikaruokaravintolaan, tuli todettua että lemon chicken on näköjään aika jees. Mutta mikä läppä tää parsakaali-nauta on? Ei meilläpäin vaan sellasta aasialaista ruokaa ollut...

Illalla ei taaskaan mitään ihmeellistä, pelattiin Connorin kanssa Rockbandia ja editoin huomisen kotitehtävää ja palautin sen samalla koulun serverille.

Day 39 – Oct 6

Suihkun jälkeen huomaan että mulla ei ole näköjään lainkaan enää puhtaita paitoja, ja kun en viitsisi haista hikiseltä, joten lähdin ilman t-paitaa liikenteeseen. Pitää käydä ostamassa lisää ja/tai pestä pyykkiä.

Aamun asennustunneilla käytiin parissa kaupassa ostamassa räkkitavaraa ja sitten ne tunnit olikin pitkälti siinä, kiitos aamuruuhkan. Editointitunnilla käytiin sitten läpi sitä meikäläisen edittiä opettajan kanssa ja saatiin uus tehtävä, tällä kertaa biisi on siis aivan gauhia. Vitutti se ralli niin paljon että en tehnyt sitä tunnilla kun ehkä parikymmentä minuuttia. Nyt tässä kirjoittelen tätä blogitekstiä ja lähinnä odottelen että tunnit loppuu, koska me ei saada lähteä etukäteen.

Noh, menin sitä sitten kahvilaan testaamaan että minkätasoista toi grillisapuska oli. Tietääpähän nyt ettei osta uudestaan. Kuivaa, kallista ja pieni annos. Vähän niinkun kannabis. Sitten menin torkkumaan viereiseen tv-huoneeseen, kun siellä oli aivan törkeän ihanan pehmeät sohvat. Laitoin herätyksen soimaan, mutta jossakin vaiheessa huomasin että perkele mähän olen jo 20 minuutti myöhässä tunnilta. Sitten puhuttiin taas resistoreista ja sitten kävin ostamassa hieman namia Walgreensistä. Huvitti siellä oleva teksti ”Apples or Caramel, $2”. Suklaarusinat kainalossani kävelin sitten asuntolalle päin ja Marqitis pelasi uutta NBA:ta ja Zach oli vaalentamassa tukkaa joten huoneessa kärysi aika vahvasti. Sitten pyykit koneeseen, nuudeleita naamaan ja lepäämään.

Day 40 – Oct 7

Valaisutunnit meni taas paskan raijaamisessa katonrajaan. Jossakin vaiheessa huomasin että noin 15 metrin korkeudessa oleva PAR-kannu roikkui katosta ainoastaan langan varassa, joten päätettiin yrittää jotenkin saada alas sieltä. Konstina oli harja, lakana ja Jasonin mahtava koppi.

Sitten äänitysteoriatunnilla kuunneltiin taas kun Chopper höpisee omiaan rummuista antaen kiinteitä arvoja että täältä pitää leikata... Harmi että itse on tullut todettua että mieluummin kuuntelen ensin että mikä kuulostaa paskalta ja leikkaan yleensä sitten sieltä jos on ylipäätään edes tarvetta. Sen jälkeen sitten SSL:n käyttötunnilla tulikin vastaan kiva ylläri, päästiin taas mikittämään rumpuja, mutta Joe meni itse soittamaan niitä niin päästiin Sammyn kanssa kahdestaan riehumaan siellä tarkkaamossa. Hämmentyneet ilmeet kohtasivat kerran jos toisenkin kun virveli klippaa kympillä vaikka gainit on nollissa. Tuli myös todettua että sen SSL tiskin master volumen suunnittelija on nähnyt Spinal Tapin, sillä maksimi on 11.

Illalla ei taaskaan mitään ihmeellistä, menin rämpyttelemään bassoa Jacobin biisin tahtiin ja siitä tuli aika kiva. Sit kun olis vielä saatu nauhoitettua se... Mutta huoneeseeni palattua siellä haisi kuivatin kiwin lisäksi myös joku palanut, mutta en tiedä mikä. Selvisi myöhemmin että se oli se hiton termostaatti.

Sitten iski taas inspiraatio ja aloin rämpyttelemään kitaralla melodiaa jonka päälle Marqitis sitten lauloi alustavaa melodiaa ja tein siitä sitten biitin. Pitää vielä keksiä pari muuta osaa siihen, mutta kertsi olis nyt niinkun periaatteessa valmis. Biisin alustava nimi on ”This is what I do”. Ekan kuuntelun perusteella Marqitis oli todella täpinöissään siitä.

Day 41 – Oct 8

Huomasin että tänne kaupunkiin on yhtäkkiä tullut ihan vitusti leppäkerttuja. Eikä kellään mitään käryä miksi. Ilmeisesti muuttavat Kiinasta.

Perjantai. Oltiin sovittu taas rehvit Chris Bloodin kanssa ”joskus ennen kahtatoista” kun pitäisi Learning Agreementiin jotain päivityksiä ja nimmareita pistellä. Sitten hoidettiin se osittain sähköpostilla, eikä tavattu. Eikä näköjään myöskään hoidettu loppuun.

Artist & Industry seminaarissa oli tällä kertaa oikeasti aika hiton tiukka trio: Jef Lee Johnson, Michael Bland ja Yohannes Tona. Sekoitus Jimi Hendrixiä, bluesia, funkia ja jazzia. Ne soittaa tänä iltana myös Artists' Quarterissa, ajattelin mennä.

Kahvilassa oli tällä kertaa taas ihmisruokaa; Wrappiin kiedottu tonnikalasalaatti, yllättävän maukas veto vaikka en noin ylipäätään mikään suuri purkkitonnikalan ystävä olekaan.

Illasta ei tarkempaa muistikuvaa muuta kun että vähän muokkasin sitä Marqitiksen biisiä, mutta Zachia ei näkynyt missään ja Skype päivityksen mukaan hän oli äitinsä luona, mutta hänen läppärinsä oli kuitenkin vielä kämpillä.

Day 42 – Oct 9

Tänään tuli opittua että xnxx toimii dtunnelin kautta Fortiguardista huolimatta hitaasti mutta varmasti.

Heräsin siinä itekseni kello 10 jotain ja tsekkasin facebookista että Zach oli kutsunut mut ryhmään nimeltä “X is a whore” (jossa X on erään asuntolan mimmin nimi). Ei näin. Ei ollut kuulemma X:nkään mielestä hauska juttu kun kysyin siltä asiaa Facebookissa.

Päätettiin ottaa itteämme niskasta kiinni ja siivottiin tänään. Lainattiin Tickleltä moppi ja pölynimuri, vietiin roskat pois, sekä tiskattiin ja siivottiin koko kämppä. Sitten loppupäivästä käytiin hakemassa nakkeja, sipsejä ja salsaa, ja katteltiin Heroesin ekaa tuotantokautta ja vedettiin Kool-Aidia ja Absolut vodkaa sekä ohella hieman hodareita, pojat veteli siinä pilveä minkä silmistään ehtivät. Tuli todettua että amerikkalainen sinappi on todella ällöttävän pahaa. Toi Heroes oli aika hyvän oloinen sarja, ei ollut tullutkaan aikaisemmin katsottua. Siinä sitten pojat alkoivat jossakin vaiheessa pelaamaan NBA:ta boxilla ja mä sitten päätin mennä nukkumaan.

Ei sitten loppujen lopuksi tullutkaan lähdettyä sinne keikalle eilen eikä tänään, vaikka vankka tarkoitus oli. Harmi.

Day 43 – Oct 10

Zachia ei ole vieläkään näkynyt. Jos sitä ei näy maanantainakaan, niin soitan sille.

Heräsin siihen kun Marqitiksen herätyskello piippaa 40 minuuttia. Menin sammuttamaan sen ja kävin aamupaskalle joku neljä-viisi kertaa noin vartin välein vääntämässä tummanvihertävää kakkaa. Oli ilmeisesti hieman suoli täynnä edelleen perjantaina syömääni lakua. Tässä on nyt tullut lähinnä sängyssä maattua ja surffailtua netissä, vaikka varmaan pitäisi sitä kirjaa lukea ja kirjoittaa se lyhyt referaatti siitä.

Kattelin google mapsista että tässä on näköjään Guitar Center puolen tunnin bussimatkan päässä. Josko siellä vaikka kävisi tuossa alkuviikosta.

Zach ilmestyi joskus kolmen aikoihin paikalle. Jostain kumman syystä tänään laiskotti tosi paljon ja en saanut mitään aikaiseksi ja nousinkin varmaan vasta joskus kasin aikoihin sängystä. Siis illalla. Sitten väsäsin yhden biisin taas, kello on nyt 02.05 ja ajattelin mennä maate, aamulla taas ihanan virkeästi 6.30 herätys.

Day 44 – Oct 11

Aamulla heräsin herätyskellon soimiseen, mutta se oli ilmeisesti soinut useamman kerran kun kello näytti 8.03. Ei siinä sit muuta kun pikasesti kalsarit ja paidat vaihtoon ja ripsraps kouluun.

Ainiin, kai mä muistin mainita että nää kuskit on aivan vitun perseestä täällä? Tänäänkin tuli yks akka kolmikaistaiselle tielle, sit siinä suojatien kohdalla se huomaa että se on keskikaistalla kun sen piti olla oikealla, niin mitä tää vitun lehmä tekee sen sitimaasturinsa kanssa? Noin metrin ennen suojatietä se pistää autonsa poikittain näille kahdelle kaistalle ja etupyörät vahvasti puolitoista metriä suojatien päällä, ja lähtee menemään kun meikäläinen on ylittänyt tien. Ja sillä oli siis punaiset valot. Ei hyvää päivää.

Koulussa itsessään pelotti maanantain tapaan taas niin perkeleesti riggaustunnilla, kun piti mennä ilman suojavarusteita katon rajaan ottamaan jotain mittoja. Onneksi ei tarvinnut ite (vielä) mennä tonne puomille ramboilemaan 12 metrin korkeuteen niinkun noi pari tyyppiä meidän ryhmästä.

Sitten ruokalaan odottamaan pariksi tunniksi että seuraavat tunnit alkaa, 8.88 dollaria meni niin että pärähti. Niin mitä mä siis ostin? Juoman, sämpylän ja pastasalaatin. Oli se kyllä hyvää, mutta ei kyllä lähes kympin arvoinen satsi eikä siitä myöskään tullut täyteen.

Mix Labissa taasen käytiin taas tulevaa midtermiä ja D-commandia läpi, lopputunnista puhuttiin ISP-palveluiden (eli niitä ketkä tarjoaa nettiliittymiä) pahuudesta jenkeissä. Mistä tulikin mieleen että helpdesk pisti mailia että onko asuntolan netti nopeutunut. Vastasin että ei ole; Edelleenkin liikkuu hitaammin kuin ISDN:llä.

Koska koulun ruokala taasen tuotti pettymyksen ja Farmers Market ei ole auki (selvitin että se on auki ainoastaan klo 8-13), niin kävin sitten aasialaisessa ravintolasta hakemassa pari jämäannosta kun se oli menossa kiinni. á hinta $3,25 per annos. Eli aika jees. Kun tulen takasin kämpille, niin Marqitis makaa sängyssä ja sanoi ettei ole lainkaan mennyt kouluun kun oli kipeä. Annoin hänelle toisen näistä kinkkisafkoista ja sitten aloin fiksaamaan eilen tekemääni kappaletta ja sitten jossakin vaiheessa huomaan että Marqitis on taas elämänsä voimissaan ja lähti jonnekin pussitetut parsat kainalossaan. Että se siitä sairastelusta.

Tää ruokavalio oikeesti tappaa mut. Mun on pakko oikeesti alkaa tekemään jotain vihreetä, mun kroppa on alkanut pikkuhiljaa jo sanomaan sopimustaan irti ravinnevajauksesta johtuen. Väsyttää joka päivä ihan perkeleesti sen takia.

Nyt sitten vihdoinkin yritän ottaa itseäni niskasta kiinni ja lukea sen sitä kirjaa. Ei kyllä millään nappaisi, sillä ne tyypit siinä kirjassa ovat ameriikkalaiseen tyyliin aika täynnä itseään. Huomenna onneksi ainoastaan yhdet tunnit, niin voi sitten koulussa lukea sitä.


Seuraava >>

Ei kommentteja: