perjantai 30. elokuuta 2013

Aug 23 – Shopping spree


Huomasin tuossa että olisi varmaan pitänyt kirjoittaa nämä blogijutut heti seuraavana päivänä, alkaa jo hieman unohtelemaan mitä tässä viikon aikana on tapahtunut. Noh, aamulla kuitenkin herään siihen että keittiöstä kuuluu jotain möykkää ja jatkan siinä sitten kuitenkin nukkumista, näen pöydällä tissiliivejä käsilaukussa ja ajattelin että ei kai tytöt nyt myöhästyneet siitä lennosta St. Louisiin. Kello oli tässä vaiheessa siis jotain kello kuusi aamulla, heidän lentonsa piti lähteä kello viisi.

Omalla kohdallani päivä meni lähinnä kierrellessä kaupungilla ja shoppaillessa. Ensin lähdin etelään, kävin katsomassa WTC rauniot, joka on siis nykyisin ”freedom tower”. Kieltämättä oli kyllä ehkä anti-kliimaksisin paikka, se oli rakenteilla oleva aidattu pilvenpiirtäjä. Enemmän sillä on varmasti arvoa niille jota WTC iskut koskettivat. Siitä sitten kuitenkin jatkettiin pinaattileivoksen ja kahvin voimilla entistä enemmän etelään, jolloin pääsin ensimmäiselle turistirysä-alueelle, eli Battery Parkiin, josta pääsee Vapaudenpatsaalle. Itse menin kuitenkin Staten islandin ilmaiselle lautalle, sillä sieltä sai aika kivan näkymän Vapaudenpatsaasta ja Manhattanista. Testasin jotain frozen yogurt juttua Staten Islandilla ja sitten lähdin lautalla takaisinpäin. Ajattelin että takaisinpäästyäni kävelen Broadwayta pohjoiseen kunnes alkaa heikottaa. Alkoi kohtuullisen nopeasti. Päätin siinä sitten ensimmäiseksi ostaa itselleni uudet kengät: Ostin Foot Lockerista Adidaksen Samoat, mutta erehdyin ostamaan samalla extra-pohjalliset ja ulosmentäessä erään myyjän rivien välistä pystyi lukemaan että maksoi NIIN ylihintaa niistä pohjallisista.

Siinä sitten olin merkannut Google Mapsiin kaikki mahdolliset panttilainaamot jos sieltä olisi löytänyt jotain kivaa. Menin siinä sitten yhteen jossa näin Sennheiserin mikkipussin, kysyin että saanko nähdä mitä siinä on sisällä. Siellä oli sitten Sennheiser e835 laulumikrofoni. Kysyin että kuinka paljon se maksaa. Se myyjä sitten sanoi että sitä ei voi ostaa yksin, vaan se tulee kahden muun mikrofonin kanssa (AKG Perception 120 ja kaksi Sennheiser e835). En ollut satavarma kuinka kalliita noi mikit oli, mutta tiesin että ne oli ainakin vähintään 300 euron arvoisia ja tuo kolmen mikin setti maksoi 170 dollaria. Menin sitten viereiseen pankkiin nostamaan rahaa ja poistuin sitten liikkeestä ne mikit mukanani.

Matka jatkui siinä sitten samalla pohjoiseen Madison Square Gardenille, otin hieman kuvia ja kyselin poliisisedältä että mistähän hitosta mä pääsen sinne siäsän kun se(kin) oli remontin alla. Siinä sitten pyörähdin sen toiselle puolelle, kyselin lippuluukulta että mistä New York Rangers kamaa vois ostaa, hän sitten neuvoi minut heidän myymäläänsä parin korttelin päässä, ostin sieltä sitten Ramille paidan. Siinä Madison Square Gardenin vastapäätä oli sitten hiton iso postirakennus jonka kiersin ja näin siinä sen vieressä roskalavan ja näin kun jengi kantelee sieltä pois tietokoneita sun muuta toimistoroipetta. Kattelin jos siellä olisi ollut jotain mielenkiintoisen oloista ja näin siellä muutamat luurit jotka nappasin mukaan. Jatkoin siitä sitten matkaa hieman pohjoiseen B&H Photo Videolle, mutta se oli suljettu. Sitten siitä noin korttelin verran matkaa jatkettuani pääsin Sam Ash myymälään, josta mukaani tarttui eilen ostamalleni Blue mikrofonille pidike. Olikohan se 25 dollaria mitä mä siitä päädyin maksamaan, mutta huomattavasti vähemmän mitä sieltä Guitar Centeristä pyysivät. Siitä kuitenkin lähdin sitten kävetelemään takaisin kotiopäin kassit kädessä (heh heh). 

Tytöt olivat kämpillä kun tulin takaisin, kuulemma toisen luottokortti ei ollut mennyt läpi niin peruivat sen St. Louisin matkansa.

Ei kommentteja: