perjantai 30. elokuuta 2013

Aug 24 – Messages in the sky

Okei, Mulla oli jalat aivan rikki tänä aamuna. Google Mapsista arvioin että kävelin eilen ainakin 20-30km. Rakkoja niin maan perkeleesti, oli pakko käydä ostamassa rakkolaastareita, joka osoittautui aika vaikeaksi tehtäväksi koska täällä nähtävästi ei myydä Compeedeja, mutta onneksi vastaava tuote löytyi tilalle. Tänään kuitenkin muistin muutaman kilometrin jo kävelleenä että mullahan oli SportsTracker niminen ohjelma mun kännykässä, ja aloin käyttämään sitä että näen kuinka paljon tulee oikein liikuttua täällä.

Lähdin tänään hyvin tyylikkäästi pukeutuen liikenteeseen, eli mulla oli päällä ehkä rumin mahdollinen paita mitä voi olla. Suomen päässä pakatessa valintakriteerinä oli että paidan on mielellään oltava valkoinen, koska mustassa paidassa liikkuminen on aivan yhtä tuskaa kuumalla säällä. En kuitenkaan huomannut että tämä valkoinen paita oli a) hihaton tai b) että siinä lukee SUOMI aivan helvetin isoilla sinisillä kirjaimilla. Eli perussuomalainen vaimonhakkaajapaita. Mutta ei siinä, laitoin sinisen kauluspaidan sitten siihen päälle että sain sen hihattomuuden peitettyä, ja ajattelin että jos joku nyt oikeasti tietää mitä siinä paidassa lukee, niin sitten saa ainakin jotain keskustelunaihetta. Päivän suunnitelma oli että menen käymään Electric Lady Studiosilla, Empire State Buildingissa ja jotain muuta pientä. Eksyin myös vahingossa Grand Central Stationille, oli todella hieno paikka.

Noh, päivä oli sitten kuitenkin pettymyksiä täynnä: Electric Ladyn ovi oli lukossa. Otin sitten kuitenkin valokuvan ovesta muistoksi. Empire State Buildingin sisäänpääsymaksu oli 42 dollaria + verot eli noin 50 dollaria. Juuei. Italian tytöt sitten kertoi että sinne saattaa päästä huomattavasti halvemmalla, ja hieman googleteltuani myöhemmin päivällä sinne pääsee kuulemma noin 25 dollarilla, mutta jono saattaa olla aika huima. Kävin siinä sitten kuitenkin siellä New York City Public Libraryssa, joka oli hemmetin iso marmorirakennus, melkein teki pahaa ajatella kuinka paljon ne on tunkeneet rahaa siihen. Puhutaan nyt kuitenkin miljardeista dollareista nykyarvossa. Siellä oli joku lastenkirjallisuuden näyttely, eli siellä oli myös sarjakuva-aiheisia juttuja.

Siinä sitten alkoi puhelimen akku loppumaan kun unohdin ladata sen, joten lähdin hieman normaalia aikaisemmin takaisin kämpille päin. Huomasin että jossain vaiheessa ihmiset alkoivat tuijottamaan taivasta jostain syystä, sitten huomasin että joku oli kirjoittanut lentokoneilla pilvimainoksen taivaalle, siinä luki Geico jotain. Vakuutusyhtiö kyseessä siis.

Kävin kuitenkin ostamassa Ramille PS3:lle Duck Talesin kun hän halusi ostaa sen boksin (sitä ei Euroopassa saa kuin digitaalisena latauksena). Menin sitten Union Squarella sijaitsevaan GameStopiin ja myyjä kysyi että mistä päin Suomea olen, sillä hänen isänsä on Tampereelta kotoisin. Jossain vaiheessa eksyin sitten kuitenkin kämpille päin mentäessä ja matkalla löysin jonkun hifi-liikkeen joka myi Gradon kuulokkeita, joita Seba pyysi käydä kattomassa minkä hintasia ne on. Oli kuulemma saman hintaisia kuin käytetyt Suomessa. Kävin samalla tänään ensimmäistä kertaa Domino's Pizzassa syömässä lähinnä sen takia koska se oli yksi positiivisimpia makumuistoja mitä minulle jäi Minnesotasta. Eikä ollut pettymys tälläkään kertaa.

Ei kommentteja: