perjantai 30. elokuuta 2013

Aug 25 – I got something in my eye


Herään täällä jostain syystä lähes poikkeuksetta ihan hassuina aikoina, yleensä tyyliin kello kuusi. Olin siinä sitten Facebookissa hetken aikaa ja odottelin että kello tulee kahdeksan, sillä sovimme äidin kanssa että juttelemme Skypessä silloin. Katsoin että tänään olisi melkein järkevintä mennä Empire State Buildingiin käymään, sillä koko ensi viikon sataa vettä ja/tai on pilvistä. Näin aamulla Mersun, joka oli päällystetty nallekarkeilla.

Olen tässä kuitenkin joka päivä käynyt Guitar Centerissä katsomassa jos sinne olisi ilmestynyt jotain kivaa. Tai vähintään ainakin vähän rämpyttelemässä kitaraa jos ei mitään muuta. New Jerseyn pisteeseen noin 25 kilometrin päähän oli ilmestynyt Neumann U87 niin naurettavaan hintaan ($1750, hinta uutena Suomessa noin 2600 euroa eli ~$3450) että teki mieli ostaa se, mutta sitten kysyin että miksi se on noin halpa. Se oli käytetty, siitä puuttui laatikko, shockmount, badge ja se oli kuvan perusteella aika runnellun näköinen, eli se on todennäköisesti varastettu, feikki tai rikki, joten sanoin että jätän väliin.

En sitten kuitenkaan saanut aikaiseksi mentyä Empire State Buildingiin, sillä menin sen sijaan katsomaan Rock of Ages musikaalia, koska sain lipun 37 dollarilla. Sain vieläpä jostakin aivan käsittämättömästä syystä lipun ensimmäisestä rivistä. Sitä odotellessa kävin pyörimässä ympäriinsä. Times Squarella oli joku homojen kierrätystapahtuma. Siellä ei siis kierrätetä homoja, vaan se oli joku LGBT-ihmisten järjestämä ekologinen ympäristö konsertti. Kävin kuitenkin ennen musikaalia vielä Applebeesissä syömässä. Ehdin tilata jo juoman, kunnes tajusin että se oli aika saatanan kallis paikka ja mulla tulee aivan hävytön kiire sinne musikaaliin, joten tilasin tyyliin halvimmasta päästä olevan annoksen mitä sieltä listalta löytyi ja sekin oli tyyliin 17 dollaria. Gangnam Style alkoi jossain vaiheessa soimaan ravintolan radiossa ja näin kun se tarjoilija meni takahuoneeseen ja se alkoi tanssimaan siellä oven takana sitä Gangnam Style tanssia (se ilmeisesti luuli ettei kukaan nähnyt). Pisti hieman hymyilyttämään. Tilasin sitten Philly Cheese Steak burgerin, joka noin yleensä on ollut omasta mielestäni aika varma nakki, mutta ne oli ensinnäkin polttaneet sen lihan pohjaan ja kokonaisuudessaan se maistui muutenkin aika pahalta, joten söin ehkä vajaan puolet siitä annoksesta kunnes tilasin laskun ja jätin loput syömättä, en ehtinyt edes koskea ranskalaisiin. Olisin jäänyt valittamaan jos ei olisi ollut kiire sinne musikaaliin. Vaikka saamani palvelu sentään noin muuten oli hyvää, mutta laskussa valmiiksi pakotettu tippi ei ollut siisti juttu. Applebees - Never again.

Mutta Rock of Ages -musikaali oli aivan älyttömän siisti, nautin siitä todenteolla (en halua spoilata siitä mitään jos joku aikoo mennä sen katsomaan, joten jätän tämän tähän). Mutta tosiaan, jos ihmettelit mitä tuo otsikko tarkoittaa, niin lähdin tosiaan aamulla liikenteeseen ja olisikohan siinä mennyt 3 minuuttia kun menin ovesta ulos niin auto ajoi ohi ja siitä sitten lehahti joku pölypilvi ja mulla meni joku pölyhiukkanen tai hiekanjyvänen silmään. Ajattelin että menen siitä sitten lähimpään Subway-ravintolaan ja menen vessaan huuhtelemaan sen silmästä pois, mutta arvatkaa vaan lähtikö se. Eipä tietenkään. Ja mulla oli se hiton roska koko päivän silmässä. Musikaalissa käytetty savukone ja kirkkaat valot eivät myöskään auttaneet asiaa. Kun pääsin takaisin kämpille illalla niin silmät oli sen verran punaiset että näytin siltä kuin olisin vetänyt pilveä viimeset pari tuntia putkeen.

Ei kommentteja: