perjantai 30. elokuuta 2013

Aug 26 – Electric Lady is not open to public


Unohdin mainita että kävin eilen myös Hard Rock Cafessa (niiden Wi-Fi salasana on ”rockstar”). Ostin sieltä jonkun ”Local legend” hampurilaisaterian ja gift shopista sinisen HRC paidan itselleni. Hampurilainen oli hieman pettymys.

Nyt perjantaina tätä kirjoittaessani ihan rehellisesti sanottuna en muista enää että mitä tein tänä päivänä kun en ottanut mitään muistiinpanoja, mutta valokuvista ja kävelyreitistä päätellen jotakin seuraavantyylistä tapahtui:

Olen käyttänyt Google Mapsia niin että merkkaan sinne paikat joissa minun pitää käydä ja yritin käydä siellä Eletric Ladyssä tänään uudestaan. Ovi oli tällä kertaa auki, mutta en päässyt eteistä pidemmälle kun sieltä ilmoitettiin että ”Electric Lady is not open to public”.

Shoppailukierrokseni jatkui, tällä kertaa kävin kaikki musiikkikaupat ja jäljelle jääneet panttilainaamot läpi, mutta tällä kertaa matkaan ei tarttunut mitään. Mutta siellä oli monta aika makeeta mestaa, kuten esimerkiksi Rogue Music ja muuten loppupäivästä ei ole mitään muuta muistikuvaa kuin että tulin pimeän aikaan takaisin. Sen muistan että päätin syödä tänä päivänä pelkästään noita $1 pizzasliceilla, joita täällä saa lähes joka nurkasta. Ja jos ihan rehellisiä ollaan, niin ne maistuu aika samoilta paikasta toiseen, paitsi ”2 Bros Pizza” paikan pizza oli selkeästi positiivinen poikkeus näistä. Kävin myöskin White Castlessa. Tämäkin menee henkilökohtaiselle ”Never again” listalle. Jacob kysyi osuvasti ”you went to White Castle? Are you really asking for a diarrhea?”. Yritin myöskin taas löytää äitini pyytämää spesiaalikynsilakkaa, kävimme myyjän kanssa koko kynsilakkahyllyn läpi, mutta emme löytäneet sitä, joten päädyin tilaaman sen hänelle Amazonista.

Niijoo, sain ostettua itselleni lipun Book of Mormon musikaaliin keskiviikoksi alle satasella. Olin tyytyväinen itseeni.

Sen unohdin mainita että en enää muista päivänä tämä tapahtui, mutta olin niiden italialaisten kanssa ulkona, mutta en tarkkaan enää muista mikä päivä se oli. Ensin mentiin jonnekin eteläänpäin paikkaan nimeltä La Senorita (Red Stripe oli todella hyvää olutta) ja sitten Williamsburgissa käytiin kolmessa eri paikassa. Kun vertasi siihen Guinnessiin mitä tuli juotua Billin kanssa Pour Housessa ollessa, niin oli kyllä niin laimeata Guinnessia siellä ensimmäisessä paikassa että hyvä jos kolme prosenttia oli alkoholia. Eikä se viimeisen paikan tölkki-Budweiser kyllä yhtään sen parempaa ollut. Siitä mentiin sitten jonnekin paikkaan syömään ja taksilla takaisin.

Ei kommentteja: